fbpx

Преференциални условия за ипотечен кредит с най-ниска лихва

Добре дошли на страницата на нашата агенция за недвижими имоти, специализирана в предоставянето на преференциални условия за ипотечни кредити от водещите банки в страната. Съвместно с нашите партньори от Кредитланд, ние сме посветени на помощта и съдействието на клиентите ни при тегленето на ипотечни кредити с най-ниска лихва.

Ипотечни кредити за вашата мечтана недвижима собственост

Ако сте в търсене на ипотечен кредит за покупка на Вашата мечтана недвижима собственост, ние сме тук, за да Ви помогнем. Със своите дългогодишни партньорски отношения с 14 от водещите банки в страната, предлагаме изключително изгодни условия за ипотечно кредитиране, които могат да отговорят на Вашите нужди и финансови възможности.

Намалена лихва и гъвкави условия

Със специалните си партньорски отношения с банките, ние имаме възможността да предложим на клиентите си ипотечни кредити с най-ниска лихва на пазара. Освен това, ние се стремим да Ви осигурим гъвкави условия за възстановяване на кредита, които отговарят на Вашите индивидуални нужди и Ви дават възможност за комфортно погасяване на задълженията Ви.

Ипотечният кредит е сериозен и дългосрочен финансов ангажимент, нашите професионални консултанти ще Ви помогнат да разберете всички детайли и изисквания, свързани с процеса на ипотечното кредитиране, и ще Ви предоставят необходимата подкрепа през целия път.

Завършете купуването на своята мечтана недвижима собственост с лекота и увереност, като се възползвате от нашите преференциални условия за ипотечни кредити. Открийте възможностите пред Вас и започнете новият си живот в новият си дом днес!

Лесен, бърз и безплатен процес

Времето е най-ценният актив, затова ние ценим времето на нашите клиенти. С нас целият процес по теглене на ипотечен кредит, при най-добри условия е максимално улеснен и напълно безплатен, без да се налага да се редите по опашки и гишета във всички банкови клонове. Ето етапите през, които минаваме заедно, за да получите най-добрите условия за кредитиране:

1. Свържете се с нас и запазете час за консултация с наш кредитен консултант.

2. Нашият консултант ще Ви разпита подробно, за да изберете заедно най-подходящите от четиринадесетте банки с които работим, спрямо Вашият клиентски профил и Вашите нужди.

3. До няколко часа след срещата с нас ще разполагаме с погасителни планове и можем да поискаме одобрение от няколко банки, за да сте сигурни и спокойни още преди сключване на предварителен договор за покупко-продажба, че ще бъдете финансирани при най-добрите условия. 

Сравни офертите

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте 👋
Чат:
chat