fbpx
КОИ СМЕ НИЕ?

„БОХЕМИ ХОУМС"

Агенция за недвижими имоти, основана от професионалисти с опит в областта на недвижимите имоти, кредитното консултиране и застраховането. Имаме млад и амбициозен екип.

Най-важното, на което разчитаме за нашия успех, са доволните клиенти. А това са именно тези, които са продали жилището си на възможно най-висока пазарна цена, за най-кратък период от време и без почти никакви усилия от тяхна страна. Както и тези, които са купили мечтания си дом на възможно най-добра пазарна цена, и които всеки ден се събуждат без капка угризения за инвестицията, която са направили.

НАШИТЕ УСЛУГИ:

Ние Ви помагаме с цялостното съдействие при покупко – продажбата, като сме до Вас от етапа на преговорите до финализирането на сделката.

Брокерите на „БОХЕМИ ХОУМС“ са не само консултанти по недвижими имоти, те са и Вашата професионална подкрепа, от която се нуждаете, когато предстои да вземете едно толкова емоционално и важно решение като покупко-продажбата на жилище. Добре подбрани, коректни и мотивирани хора, обучени, с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „ЗА“ тях. Така, че със сигурност  ще  усетите разликата в  качеството на услугите, които предлагаме.

Успехът за нас не се измерва в пари, а в броя на доволните клиенти.

За нас работата е удоволствие.

Нашият екип

Сравни офертите

Сравни